HOME

Onze proefles is de kennismaking met jouw vaste rijlesauto en vaste rijinstructeur, Ritchy Verweij. De eerste kennismaking vindt plaats bij jou thuis om vanuit daar direct de rijlesauto in te stappen. Je stapt aan de bestuurderskant in en krijgt een korte uitleg over de belangrijkste functies van de rijlesauto. Denk hierbij aan de plaats van de richtingaanwijzer, jouw grip op het stuur, bepalen van de zithouding, waar je zicht op moet hebben in spiegels en de werking van de drie pedalen (koppelings-, rem- en gaspedaal). Ook niet te vergeten zijn de schakelpook en de positie van de zes versnellingen. Na deze korte uitleg ga jij jouw eerste meters op de weg maken. De keuze is aan jou of je al deels zelfstandig vanuit thuis wil wegrijden of liever een rustige locatie opzoekt in de buurt. 

 

Bij terugkomst van de proefles bespreken we jouw ervaring en zal ik advies geven over hoeveel rijlessen jij nodig hebt om jouw rijbewijs te behalen. Soms komt het voor dat je minder rijlessen nodig hebt of meer. Dit zal ik uiteraard tijdig bespreekbaar maken tijdens het vervolg van jouw rijlessen. Er kunnen altijd uitzonderingen zijn waardoor er geen behoefte is aan een rijlespakket. 

De mogelijkheden van losse rijlessen of een pakket op maat zijn altijd bespreekbaar. Denk hierbij aan faalangst, autisme eerdere ervaring bij een andere rijschool of overige omstandigheden.

Wil je na de proefles nog samen met jouw ouders om tafel zitten? Dan is hier uiteraard ook tijd voor en bespreken we samen het vervolg van jouw rijlessen.


Wanneer start jij?

– Gratis*

– Vrijblijvend

– Advies op maat

– 60 minuten

– Vaste rijlesauto

– Vaste rijinstructeur

– Direct starten 

– Kosteloos betalen in termijnen


*De proefles is gratis als je start met rijlessen en jouw rijbewijs behaalt. Mocht je twijfelen dan vragen wij een vergoeding van €35,- voor de proefles.

× GO PRACTISE